Izdelki za glitazonski efekt (4)

L-Lizin

L-Lizin

L-Lizin je esencialna, proteinogena aminokislina.
Osnova L-Karnitina

Osnova L-Karnitina

Če si prizadevate za zmanjšanje telesne teže s pomočjo športa in diete, se priporoča uporaba karnitina kot dopolnila za boljšo presnovo maščobnih kislin. Če si prizadevate za zmanjšanje telesne teže s pomočjo športa in diete, se karnitin priporoča kot dopolnilo za boljšo presnovo maščobnih kislin, saj presnova pri ljudeh z odvečno težo običajno ni prilagojena telesni zmogljivosti. Še posebej vzdržljivostni športniki pogosto jemljejo L-karnitin kot prehransko dopolnilo, saj lahko z njegovo uporabo dosežejo povečanje zmogljivosti. To povečanje zmogljivosti se nanaša na regeneracijo po velikem športnem naporu. Karnitin se v športu zato obravnava kot eden najmočnejših stimulansov zmogljivosti in kurilcev maščob.
Antioksidacija

Antioksidacija

RoxFox® Zaščita izdelkov z rožmarinom Klobasni izdelki, preliv za solate, delikatesni izdelki ali pripravljene jedi - karkoli že je, potrošniki cenijo svežo, vizualno popolno hrano. Optimizirajte kakovost in svežino svojih izdelkov z RoxFox® izdelki. Hkrati zagotovite stabilnost barv in izberite maksimalno zaščito izdelkov. RoxFox® je na voljo v vodotopnih ali oljotopnih različicah, prav tako pa tudi v različici brez E številk "N". N za naravno Izdelki RoxFox® W-N in O-N imata harmoničen okus, hkrati pa ponujata tudi antioksidativni potencial. Poleg navedbe začimb ali izvlečka začimb ni potrebno dodatno deklarirati pri uporabi RoxFox® W-N in RoxFox® O-N. Tako ni potrebno deklarirati E številke v skladu z nemškim zakonom o prehranskih dodatkih (ZZulV). Prednosti RoxFox®: Optimizacija kakovosti izdelkov Optimalna stabilizacija barv Optimalna porazdelitev aktivnih snovi Uporaba v slanih aplikacijah Uporaba v izdelkih z visoko vsebnostjo olj in maščob Preprečuje avtooksidacijo maščob
Antioksidacija

Antioksidacija

RoxFox® Zaščita izdelkov z rožmarinom Klobasni izdelki, preliv za solate, delikatesni izdelki ali pripravljene jedi - karkoli že je, potrošniki cenijo svežo, vizualno popolno hrano. Optimizirajte kakovost in svežino svojih izdelkov z RoxFox® izdelki. Hkrati zagotovite stabilnost barv in izberite maksimalno zaščito izdelkov. RoxFox® je na voljo v vodotopnih ali oljotopnih različicah, prav tako pa tudi v različici brez E številk "N". N za naravno Izdelki RoxFox® W-N in O-N imata harmoničen okus, hkrati pa ponujata tudi antioksidativni potencial. Poleg navedbe začimb ali izvlečka začimb ni potrebna dodatna deklaracija pri uporabi RoxFox® W-N in RoxFox® O-N. Tako ni potrebno deklarirati E številke v skladu z nemškim zakonom o prehranskih dodatkih (ZZulV). Prednosti RoxFox®: Optimizacija kakovosti izdelkov Optimalna stabilizacija barv Optimalna porazdelitev aktivnih snovi Uporaba v slanici Uporaba v izdelkih z visoko vsebnostjo olj in maščob Preprečuje avtooksidacijo maščob